Никулден - На 6 декември почитаме Св. Никола - имен ден

Никулден се чества на 06 XII всяка година. На него празнуват много хора, а имениците също не са малко. Хора с имена Нина, Николина, Николета, Нена, Ненчо, Никола, Николай, Николет, Кольо, Колче, Коло и техни производни.

Read more: Никулден - На 6 декември почитаме Св. Никола - имен ден

Как да изберем професия?

Използването на тест за професионално ориентиране е един много лесен начин посредством който всеки един от нас може да научи какви са му силните страни и интереси. Само по този начин може да се вземе правилното решение за бъдещата професия.

Оценяване и избор на частно училище

Практически изисквания към частното училище за вашето дете

Претегляйки своите варианти, сигурно ще се сблъскате с известни практически ограничения. Може да пожелаете да намерите училище в близост до работното си място или до дома си. При две и повече деца вероятно ще търсите възможност те да учат заедно.

Read more: Оценяване и избор на частно училище

Хубави дамски дрехи

Обичате да се обличате модерно и точно по тази причина доста трудно намирате подходящи дрехи в кварталните магазини? Защо не пробвате да купувате дамски дрехи от онлайн магазните? Разнообразието което предлагат те е несравнимо по-голямо и това е най-голямото им предимство.

Хубава чаша вино и рисуване?

Какво ще кажете за комбинацията от рисуване и хубаво вино? В спотартстудио залагаме на тази комбинация. Понякога за вдъхновението е нужно точно това и разбира се приятна обстановка и компания.

Повече информация за скуош

Ако не знаете какво е скуош, време е да разберете. Това е една много интересна игра която до голяма степен се припокрива с тенисът. Заповядайте в нашия онлайн магазин и купете раници за скуош и грипове които ще са ви необходими ако решите да се захванете с този спорт.

Възпитание на инат – тайната на една гувернантка

Съществуват десетки въпроси, пред които е поставен всеки родител, когато трябва да изпрати детето на детска градина. Учители, педагози, възпитатели, педиатри се грижат децата ни да израстват безгрижно, безопасно и отрупвани с внимание, но какво става, когато детето опърничи и се скъсва от плач, заставайки на входа на детската градина.

Read more: Възпитание на инат – тайната на една гувернантка

7 лесни трика да започнете скромен живот

Пестеливите идеи са се превърнали в най-новата тенденция поради високите разходи за живот. Макар технологиите да правят живота ни по-лесен, той също може да ви струва повече, отколкото трябва да платите. Всекидневният живот може да е скромен, но това не означава, че трябва да живеете в пещера. Вижте някои полезни съвети за това как да си направите стилно работно място у дома или друга промяна под покрива, където живеете.

Read more: 7 лесни трика да започнете скромен живот

Носите ли палто?

Палтата винаги ще бъдат модерна дреха както за жените, така и за мъжете. Ето защо е полезно да прочетете тази статия която е посветена именно на платата - какви видове има, как да изберем подходящо палто и т.н.

Занималня след училище

Много родители които се връщат от работа по-късно търсят добра занималня за своето дете. За радост на всички тях, днес има много добри центрове които предлагат следучилищна занималня.

Полагане на маркировка за детски градини и училища

Ставали сме свидетели на пътни инциденти в близост до детски градини и училища, което е един много тревожен факт. Неприятната статистика притеснява обществото, тъй като последното не смее да остави децата сибез надзор, когато отиват да се учат. Родителите настояват за полагане на необходимата маркировка, монтирането на светофари и знаци в тези зони.

Read more: Полагане на маркировка за детски градини и училища

Предимства от гледането на новини онлайн

Новини онлайн са най-оптималното решение за тези, които искат да бъдат запознати с всички събития. Нашето общество все повече се отдалечава от централната телевизия и преминава към преглед на цялата необходима информация в интернет. Всичко, което е необходимо и в повече е в електронен архив, наречен World Wide Web.

Read more: Предимства от гледането на новини онлайн

Стоматолог за детето

Зъболекарите са едни от най-важните здравни специалисти до които всеки един от нас опира рано или късно. Много хора пренебрегват факта, че зъбите също имат нужда от преглед и отиват само когато ги заболи. Сами разбирате, че това е възможно най-лошия вариант. Най-вече защото ще ви излезе прекалено скъпо, за времето и болката да не говорим. Добрия стоматолог ще ви препоръча да правите прегледи през определено време за да решите възникнал проблем още в началния му стадии.

Една от най-важните дейности която стой пред всеки млад родител е изборът на детски зъболекар. Също така дилемата кога точно да заведат детето на стоматолог. На тези важни въпроси ще се опитаме да отговорим накратко в тази статия.

Read more: Стоматолог за детето

Какви блузи предпочитате?

Блузата е типичен представител на продуктите от категория "дрехи" и това се отнася както за дамските, така и за мъжките. Блузите са едни от най-популярните типове дрехи. Съществуват различни типове дамски блузи и вие трябва да разберете в кои се чувствате най-добре.

Елегантността не е само въпрос на личен избор

Споделена красота и много оригинални идеи. Това е, което откроява дрехите днешно време и поставя на върхови позиции усещането за женственост, стил и красота.

Read more: Елегантността не е само въпрос на личен избор