Как да изберем дамски гащеризони големи размери

 

Напоследък все повече дизайнери разработват нови модели на дамско облекло за наднормено тегло. Днес може да изберете удобни, просторни модели, които не пасват много и не пречат на движенията.

Как да изберем гащеризони големи размери

 

На първо място, трябва да обърнете внимание на качеството на продукта. Ако гащеризонът е изработен от естествена висококачествена тъкан, то този модел ще е приятен за допир по тялото и много удобен. Ако говорим за цвят, тогава най-добре е да се даде предпочитание на класическите нюанси, но разнообразните цветове и щампи не губят своята популярност и до днес. Цветните и животински щампи, ярки и сочни цветове, както и различни допълнения остават също така актуални.

Модните дамски гащеризони с големи размери са подходящи, както за ежедневно, така и за домашно облекло. Тях, лесно може да комбинирате в цветове и да коригирате недостатъците на фигурата. Например, големите гърди и широките рамене могат да визуално да бъдат намалени с тъмен цвят, а областта на ханша е най-добре да се подчертае със светли флорални щампи.

Какъв трябва да е дамският гащеризон с голям размер:

по-добре е да е твърда материя (деним);

тъканта на продукта трябва да е благородна и висококачествена;

дължината на панталоните не трябва да е къса;

да може спокойно да носите клин под гащеризона.

Във всеки случай дамският гащеризон плюс размер е универсално решение. Разгледайте по-отблизо разнообразието от модели на Loveyourcurvy.com и изберете най-добрия вариант въз основа на вашите нужди и имидж, както и модни тенденции и вкусови предпочитания.