Изхвърляне на стари мебели и видове дървесина

Знаете ли, че едно дъбово легло може да издържи повече от сто години. Какво ще кажете за мебелите от други видове дърво? Какво трябва да знаете за качествата на мебелите, добри и не толкова, прочетете в тази статия.

Read more: Изхвърляне на стари мебели и видове дървесина

Нещата, които да измете предвид при планиране на кухня

Кухните в наши дни са представени в широка гама. Всеки може да намери такава, която да отговаря на всички изисквания. Това как да направим пространството едновременно красиво и функционално?

Read more: Нещата, които да измете предвид при планиране на кухня

Извозване на стари мебели

В случай, че сте започнали ремонт в апартамента си или имате щастлив повод – да се преместите в нов апартамент или къща, то попаднали сте на правилното място.

Read more: Извозване на стари мебели

Втори живот за старите мебели

„Какво да правим със старите мебели?“ това е въпрос, който често си задават нашите сънародници. Старите кухненски мебели, които служиха вярно дълги години, често отиват на депото, според старата „италианска“ традиция.

Read more: Втори живот за старите мебели

Никак не е необходимо да залагате на скъпо обзавеждане – изберете евтини кухни сега

Безспорно една от най-големите инвестиции в живота на средностатистическото семейство касае финансирането на ремонтни дейности или цялостно обзавеждане.

Read more: Никак не е необходимо да залагате на скъпо обзавеждане – изберете евтини кухни сега

Старите мебели като нови

Търсите смело решение как да направим мебелите по-стилни с лак?

Всички в дома си имаме поне една стара мебел, която подлежи на реконструкция. Това е така, освен ако не сте се нанесли в чисто нов апартамент с изцяло модерно обзавеждане.

Read more: Старите мебели като нови

Изберете евтини кухни сега

Никак не е необходимо да залагате на скъпо обзавеждане – изберете евтини кухни сега

Безспорно една от най-големите инвестиции в живота на средностатистическото семейство касае финансирането на ремонтни дейности или цялостно обзавеждане. Не е тайна за никого, че, дойде ли това време, не едно и две семейства изтръпват при мисълта за необходимото количество пари, което ще трябва да вложат в жилището си. И докато кухнята остава най-важното помещение, от което следва да започнем, ще продължим да препоръчваме избирането на евтини кухни за интериора.

Read more: Изберете евтини кухни сега

Твърдостта на ортопедичните матраци

Днес ортопедични матраци могат да бъдат закупени от всеки мебелен магазин, който предлага асортимент спални мебели. Преди, обаче да получите дискомфорт в гръбначния стълб, трябва да разберете, от какво зависи това лечебно свойство.

Read more: Твърдостта на ортопедичните матраци

Има ли начин да се отървете от дървеници

Всеки, който някога е срещал дървеници, знае, че това е сериозен проблем. Необходимо е да се реши, веднага щом бъде открит. Ако това не бъде направено, ухапванията ще се появят по тялото на следващата сутрин. Те ще сърбят много, ще повлияят на настроението и обичайния начин на живот.

Read more: Има ли начин да се отървете от дървеници

Твърдостта на ортопедичните матраци

Днес ортопедични матраци могат да бъдат закупени от всеки мебелен магазин, който предлага асортимент спални мебели. Преди, обаче да получите дискомфорт в гръбначния стълб, трябва да разберете, от какво зависи това лечебно свойство.

Read more: Твърдостта на ортопедичните матраци

Знаеш ли - Хлебарки могат да живеят до една седмица без главата си

Факти за хлебарки има много. Кои от тях са истина и кои остават мит, предлагаме ви сега да разберете.

Информацията е взета от сайта на PREVENTA.BG.

Read more: Знаеш ли - Хлебарки могат да живеят до една седмица без главата си

Климатиците са добро решение

Един от нашите магазини се намира в кв. Люлин. Заповядайте в удобно за вас време за да откриете правилното решение за вашия дом. Предлагаме богата гама от климатици на всички най-популярни производители на този вид техника.

Окачен таван от бамбук

Бамбукът е традиционен материал за декорация в ориенталски стил. Популярността му се обяснява с факта, че бамбукът е екологично чист, издръжлив и лесен за употреба материал.

Read more: Окачен таван от бамбук

Защо е важно да изберем добър матрак?

Не сте доволни от своя стар матрак и мислите да го смените? Определено когато един матрак не отговаря на вашите изисквания не трябва да бъде използван. Качеството на съня оказва много голямо влияние върху нашия организъм и затова трябва да подходим внимателно. Изборът на матраци трябва да мине след внимателно търсене и разглеждане на всички възможости.

Кухненски аксесоари – необходимост за всяка домакиня

Кухните от съвременните производители днес, позволяват дори на най-взискателните домакини да оборудват перфектен кухненски интериор по всякакъв начин.

Read more: Кухненски аксесоари – необходимост за всяка домакиня

Какви видове гаражни врати съществуват?

Ако и вие сте от хората които се питат как да избера гаражна врата, то задължително трябва да прочетете тази статия. В нея става дума за различните видове врати които нашата компания предлага. Решението за определен тип гаражна врата минава през внимателен подбор на наличните възможности.