Как да се организирате спалнята

Вашата спалня не е място за боклуци, съхранявани по шкафове и под леглото, а място, където да отидете и да се изчистите от мислите си. Това е много по-лесно да се направи, когато самата стая е чиста. Разберете и как да правите всичко еко съобразно. Това ще стане с изхвърляне на строителни отпадъци.

За целта:

Вземете всичко от пода

Изпразнете чекмеджета и шкафове

Направете разбор на всички дрехи

Измийте замърсени дрехи и чаршафи

Направете леглото си

Организирайте вашия скрин

Предвидете почистване на мазета и тавани

Поддържане на спалнята чиста

Ако споделяте вашата спалня, можете да го направите няколко дейности. Или поне да се консултира с партньора си, преди да хвърлят неща.

Вземете всичко на пода. Може да поръчате на IZVOZVA.COM да ви избавят от всички излишни неща.

Разбира се, че трябва да започнем с нещата, на пода, тъй като това може да бъде трудно и дори да се стигне до други части на помещението, ако се занимавате с тези купчини. Ако и вие имате неща, на леглото - чаршафи и одеяла, в допълнение са пода, същото важи и за тях. Да, правилно сте прочели. Хвърлете го на пода. Вие ще трябва да направите разбор като освободите пространството за работа. Това може да е най-добрият залог. Вижте повече за изхвърляне на мебели.

След като всичко е на пода, преди да направите това, ще трябва да се създаде три купчини: камара за това, което смятате да запазите, купчина страни неща и купчини боклук. Предмети върху купчината за бунище, трябва да бъдат поставени в кутия или чанта за боклук.

Провеждане на инвентаризация ще ви даде възможност за откриване на много място. След това, трябва да направите преглед и на всички книги и електроника.