Алтернативи в избора на цвят за стая

Какво мислите, какъв цвят да изберем за стените на малка спалня. Такива често се срещат в многоетажните сгради. В идеалния случай, боята трябва да бъде лек, неутрална и чиста, с ефект на прозрачност и топло. Ако стаята гледа на север, по-добре е да използвате бежово, мляко, лен и пясъчно, докато ако в студени цветове ще си партнират по-добре с южната страна. Изберете за там цвят мента, синьо, лилаво и бяло. Това ще постигне визуален ефект на разширяване на пространството. И отново, не забравяйте за възможността за комбиниране и боядисване или поставяне на тапети, с хоризонтални ивици, например. Тези техники за дизайн визуално разширяване на помещението.

Как да организирате стаята за бебе

Разберете повече за услуги по почистване на апартамент.

Питате се на какъв цвят за стени да се спрете? От избрания цвят ще зависи не само емоционалното състояние, но и академични постижения и творчески начинания. В случай, че имате едно дете може да се даде свобода на въображението и личен опит. Някои нюанси действат по-спокойно и неутрално и са подходящи за зоната за отдих. Други са чудесни за творчески и учебни процеси.

Алтернативи

За поставяне на матова боя в желания цвят, уверете се сами, че е правилен избор. За целта може да боядисате малко парче шаблон или двузалепваща хартия и да наложите на стената. Ако този цвят ви подхожда, значи сте наполовина готови с избора. Научете и за извозване на стари мебели.

Изберете цвят за повече сън

Може би се питате кои са тези цветове, които ще ви дарят с повече сън, предлагаме ви да се запознаете с най-популярните и печеливша ситуация:

Мръсно бяло. Този цвят помага да се създаде неутрален и изчистен дизайн, който е удобен за използване с буйни декорации и богата украса. Стаята определено ще бъде светла, като се има предвид, че перфектно съжителства бяло с друг тон;

Жълт - той е в състояние да подобри цялостното здраве, мотивира за деня, да се отпуснете и да помогне на дълбокия сън. Всичко това е възможно, ако използвате светли и бледи нюанси. От допълнителните декоративни методи може поставите върху стена или слънчогледово в цялата област с контрастиращи мебели и текстил;

Сиво - това е почти най-съвършеният цвят за стените в спалнята, която търси начини да успокои и подчертава аристократичен вкус. Той задължително се разрежда с други нюанси, с почти всяка комбинация ще бъде успешен. В края на краищата каквото и заявените от дизайнери и декоратори, да получите, най-важното е да се доверите на личните си предпочитания идеи за вкус.