Кое създава болките в гърба по време на сън

Качеството и изграждането на вашия матрак и индивидуални неща като позиция на сън и здравето могат да имат влияние върху комфорта.

Най-добрите матраци за БОЛКИ в гърба СА:

Първо, ако забележите, че болката е най-силна през нощта или след събуждане, то значи, че вашето легло трябва да се провери на първо място . Ето няколко опции, които са склонни да се справят добре с рецензенти .

Обикновеният човек се променя поза между 40 и 60 пъти по време на типична нощ. Едно проучване, проведено от "RTI International" начертава движенията през нощта и в сравнение с това как хората оценяват своята почивка на следващия ден . Това проучване показва, че по-малко движение, което става през нощта, толкова по-отпочинали, са на следващия ден.

Може да се питате как това корелира с болки в гърба . Е, ако един матрак не е осигурява адекватна подкрепа и комфорт , която вероятно ще бъде по-неспокойна през нощта, смяната на позициите са в опит да се облекчи дискомфорта . Да за ТОВА МОЖЕ допринесе и комфортното спално бельо .

Един различно проучване, проведено от Асоциацията "British Chiropractic" показва за други поразителни връзки. Около 30% от анкетираните съобщават за болки във врата и болки в гърба след сън , а 83% заявяват, че се чувстват схванат и с възпаления на сутринта . От анкетираните става ясно и, че голям процент от хората са имали матраци по-възрастни от 10 години, а това може да бъде фактор, допринасящ за неудобствата. Вижте за Повече Продукти Възглавници От естествен материал . Така ще си осигурите максимума на спокойствие през нощта .