Италиански ресторант Villa Italia

 

Екипа от обучени професионалисти ще задоволи и най-претенциозните вкусове и изисквания, а един път посетили ни, ще станете  наши редовни клиенти.

Освен с готови ястия Италия се слави по цял свят и, с няколко специалитета от семейството на основните продукти. Прочутите сирена - моцарела, пармиджано, горгондзола, маскарпоне, зехтина, някои колбаси като прошуто и мортадела са сред водещите в много от гозбите на Италия. Всичко това приготвено по неповторим начин и с много майсторлък, от ненадминатите ни готвачи, сервирано от най-добрите професионални сервитьори и отрупани с огромни дози внимание, вие ще намерите при нас Villa Italia.

Всеизвестно е, че италианците са хора, които обичат да се глезят и, когато става дума за маса да си угаждат прекалено. На този техен каприз се дължи изтънчената и разнообразна гама от предястия, основни ястия, десерти, вина. Всичко, от което има нужда човек се среща в италианското меню. За да се почувствате и вие глезени като италианците, заповядайте в нашите ресторанти Villa Italia.

Цялото съчетание от многообразие на италианската кухня е в резултат на производството на трите основни кулинарни зони северна, южна и средна, където се преплитат различни етнически групи, от където всеки регион и всеки град в Италия измисля свои специалитет. Ние Villa Italia направихме и непосилното, за да превърнем ресторантите си в място, където всеки посетител не просто да хапне, а да има възможността да се докосне до сърцевината на Италианския дух.

Споделете най-съкровените си моменти със семейство и приятели в нашите ресторанти....Тук ще почувствате топлината, приятелска и ведра обстановка, корема ви ще бъде сит, сърцето стоплено, а обаянието от споделените мигове на наслада ще ви напомнят и връщат отново към италианските ресторанти Villa Italia.