Бърз ремонт на смартфони

Предлагаме ремонт на телефони от всички съвременни марки и модели. В случай, че имате проблем с вашия телефон и той няма гаранция - донесете го при нас.

Онлайн магазин за калъфи

Представяме ви онлайн магазин който е специализиран в предлагането на калъфи и протектори за всички широко разпространени марки смартфони. В случай, че търсите Калъфи и протектори за Samsung Galaxy A3 2017, то трябва да знаете, че при нас ще ги откриете без проблем. Бързата доставка е още един плюс за всички потребители.

Компютърна мишка на добра цена

Днешните безжични мишки са много по-добри от тези които имаше в миналото и по тази причина все повече хора минават на такива. За лаптоп това е голямо предимство. В нашия онлайн магазин може да закупите T'nB безжична мишка на страхотна цена.

Сервиз на стари компютри

Екипът на нашата фирма е съставен от висококвалифицирани служители които може да поправят проблеми по всякакви модели лаптопи, таблети, смартфони и други. Не се колебайте да се свържете с нас ако изпитвате проблеми при работа с вашето устройство.

Read more: Сервиз на стари компютри

Ремонт на мобилни телефони

В модерния свят, който доминира от бързо развиващите се технологични решения, да притежаваш мобилен телефон или смартфон никак не изглежда трудно.

Read more: Ремонт на мобилни телефони

При ремонт на домашен климатик

Ако изпитвате трудност в намирането на определена част за вашия климатик и хладилник - предлагаме ви да погледнете и в нашия онлайн магазин. Смеем да твърдим, че той е един от най-добре заредените в България.

Read more: При ремонт на домашен климатик

Части за ремонт на телефони

Представяме ви един български онлайн магазин който се е специализирал в предлагането на резервни части за телфони. Тук също така ще намерите батерии за смартфони - това са едни от най-търсените продукти не само в нашия магазин, а и във всеки един друг магаин предлагащ подобни стоки.

Таблет подходящ за работа

Разнообразието от лаптопи на българския пазар е доволно голямо. Всеки може да си избере според своя вкус. Техническите параметри варират в големи граници – тъй като един лаптоп може да се използва за най-елементарни неща като поща, четене на новини, гледане на филми – до по-тежък софтуер като работни програми или игри.

Заради тези причини, вие трябва да си отговорите на един много важен въпрос за да успеете да направите добър избор на лаптоп. А въпросът е – за какво ще го ползвате? В зависимост от отговора, ще бъдете насочени към лаптопи с определени технически параметри. За да изиграете последните версии на игрите, ще ви трябва и по-мощен лаптоп. Цените са доста различни, но може да се каже, че един добър геймърски лаптоп е около 1500 лв. и нагоре.

Read more: Таблет подходящ за работа

Протектор за камерата на смартфоните на Apple

Малко хора знаят, че камерата на смартфоните или по0специално на тези с марка Iphone имат собствен протектор. Понякога се налага той да бъде сменен. Това става най-лесно като занесем устройството в доверен сервиз или поръчаме Протектор камера за iPhone 7 в случай, че имаме възможност да го сменим сами.

Как да подобрите работата на своя климатик

Почистете дома в няколко стъпка при запазване на чистия въздух в дома си, е добре да обърнете внимание на всеки детайл.

Read more: Как да подобрите работата на своя климатик

Смяна на батерията на смартфона

Blackberry все още са популярна марка телефони и дори наскоро анонсираха своя нов модел смартфон. В случай, че вие сте един от феновете на тази марка, имате телефон който се нуждае от нова батерия - посетете някой от българските интернет магазини в които се предлагат.

Няколко чести случая на аварии при климатици

Съществуват множество технически неща, които трябва да бъдат съобразени при правилната експлоатация на климатиците. С редовната поддръжка, почистване и профилактики може да се постигне и оптималния срок на годност, за които е предвидено едно климатично тяло.

Read more: Няколко чести случая на аварии при климатици

Смяна на батерията на смартфона

Blackberry все още са популярна марка телефони и дори наскоро анонсираха своя нов модел смартфон. В случай, че вие сте един от феновете на тази марка, имате телефон който се нуждае от нова батерия - посетете някой от българските интернет магазини в които се предлагат.

Read more: Смяна на батерията на смартфона

Телефон с много възможности

Когато дойде време да си купувате телефон от новите модели, неминуемо се запитвате с каква операционна система да бъде. Новите телефони нямат нищо общо със старите чиято главна функция беше да се провеждат разговори! При телефоните от последно поколение, възможността да провеждате разговори е само една от функцията им. Дори може да се каже, че те са телефони htc с вграден компютър. Със сигурност ще бъдете изумени колко напреднала е техниката, особено ако досега сте ползвали обикновен и по-стар телефон.

Когато тръгнете да разглеждате телефони, трябва да знаете, че ще попаднете главно на такива с две операционни системи – уиндоус и андроид. Има още няколко, но те са по-малко разпространени. Андроид е много известна мобилна операционна система и възможностите на телефони с инсталирана такава са много големи. Сигурно ще ви е интересно, че тази операционна система е собственост на интернет гиганта Гугъл.

Read more: Телефон с много възможности

Опънат таван за всякакъв интериор

Трябва да знаете, че сте взели много правилно решение ако сте решили да поставите опънат таван у дома. Опънатите тавани успешно могат да бъдат вписани в интериора на вашия дом независимо какъв е той. Причината е проста - опънатия таван бива най-различни видове.

Изработка на сайт и последваща реклама

Google adwords е една от най-големите рекламни платформи в целия свят. Най-голямото предимство на рекламирането чрез тази платформа е, че може да позиционирате вашата реклама в резултатите на търсачката. Така получавате все таргетиран трафик и ефективността на рекламната кампания е на много високо ниво.

Парите които ще похарчите за реклама в google чрез google adwords са добре изразходвани ако бъдат управлявани от специалисти. Именно такива работят в нашата фирма които са се специализирали в управлението на реклама чрез платформата на Гугъл. В случай, че продавате нещо или извършвате определена услуга – рекламата в Гугъл е все по-предпочитан метод за реклама.

Изработката на онлайн магазин е отговорна задача защото трябва да се предвидят доста неща. Съществуват множество решения за изграждане на онлайн магазин, но ако нямате опит – най-добре би било да се доверите на специалистите работещи в нашата фирма. Хубава новина е това, че все повече офлайн магазини разбират необходимостта от онлайн присъствие. В такъв случай те се свързват с нас и ние им предлагаме най-добрия вариант за изработка на онлайн магазин. Банерите са онези изображения които срещаме по рекламните позиции на сайтовете.

Read more: Изработка на сайт и последваща реклама