Топ 5 забележителности на Дубай

Burj Al Arab

Първият в списъка на топ места за разглеждане в Дубай е Burj Al Arab. Той се смята за един от най-екстравагантните и луксозните хотели по целия свят. Това е първият от списъка със седем звездни хотели в света. Местоположението на хотела и перспективите са му в център на внимание, което го прав и огромна атракция за народа. Не пропускате да посетите и atlantis dubai, който предлага идеалните оферти за дубай и условия за настаняване и почивка.

Палмовите острови

Когато иновациите се свързва с много труд и усилия, резултатът е точно като на Палмовите острови, разположени в Дубай. Той представлява изключителен проект, който се предвижда от Nakheel Properties. Тези острови са направени, за да увеличат броя на туристите, идващи вДубай. Тя е оформена по такъв начин, че приличат на истинска палма.

Световните острови

Те също се визуализирани чрез Nakheel свойства и са направени по идентичен идеята за превръщане на островите в подходящи за жилищни нужди места. Когато се погледнат отгоре разстоянието от небето, дава поглед над света и всеки остров е в зависимост от страната, в картата.

Ski Dubai

Дубай е място, където думата зима изобщо не фигурира. Но все пак, Дубай е успял да направи ски курорт в Мола на Emirates, която е най-големия мол в света. Този ски курорт съдържа всички писти, покрити със сняг и с температура от около 3 C. Той дава на туристите перфектен шанс да карат ски и да се насладят на снега. С тях почивка в дубай става още по-вълнуващи изживяване.

Бурж Халифа

Когато говорим за строежите в Дубай, в момента, Бурж Халифа е най-високият небостъргач в целия свят. Той достига височина от 2717 фута и е част от центъра на Дубай. Тази постройка е един от най-елитните хотели в дубай и в целия свят.