Топ идеи, преди лятото да си е отишло

За вас нека остане по-скоро монотонната работа с развлечения като разходка в парка. За тези, които, не искат да бъдат обзети през септември с чувството, че лятото си е отишло с всички онези приятни и важни неща, които трябваше да се свършат през оставащите шест месеца, предлагаме ви да направите план:

Подредете гаража

През лятото особено ще искате да се освободите и лекота от всичко ненужно и излишно. Сега е момента да поръчате почистване на тавани и мазета и гаражи.

Съвети за начина на живот, общо почистване, одит на шкафовете и всичко, което може да засяга организацията на къщи може да заложите в големия летен план.

Съберете букет от диви цветя

През лятото, не е необходимо дори да харчите пари: Сега полето и околността са в разцвет, така че можете да вземете малък букет по време на всяко пътуване извън града. 

Винаги може да освежите много интериора на дома с големи букети различни цветя във вази.

Не забравяйте да хапвате повече плодове

Не забравяйте за сезонните плодове и зеленчуци! През лятото е лесно да продължи купуването на сладкиши, бонбони и бисквити, но това сладко вкусно сега може да бъде заменено с много полезни плодове и зеленчуци. Добре е да ядете през лятото много плодове и зеленчуци. Това е лесно и евтино.

Съхранявайте храната правилно, за целта предвидете си и достатъчно терени за зимнина като преди това организирате почистване на тавани и мазета. Вижте още и за почистване на дворове.

Направете ремонт

Сменете тапети, пребоядисайте стени, прегледайте настоящите радиатори и мебели. Покриването със свеж слой от восък или лак етаж ще помогне да направите почти всички големи и малки ремонтни работи през лятото, с широко отворени прозорци. Производителите на материали ясно показват, че трябва да се работи с тях в добре проветрено помещение, така че актуализиралите интериора преди по-студеното време.

Време е за студена чаша – направете си лимонада

Студената, освежаваща и ароматна домашна лимонада много е по-добре, отколкото сладко безалкохолно, така че отпуснете се и помислете за всичко това. Зимата дори не е близо, а време имате за всяка една стъпка.