Почистване на жилища в София от стари мебели и непотребни вещи

 

Ако ви се налага да се освободите от старото обзавеждане, което е отслужило на своето време и сте изживели достойно живота си, то вижте тези полезни съвети:

Премахването на диван и всяка една меката мебел, било то фотьойл, стол или табуретки е свързано с преценка на размера между мебели и самите пространства;

Демонтаж на мебели – понякога се налага демонтиране на някои части от старите мебели или цялостно разглобяване, в зависимост от отделните модули: мека част; дървени и метални рамки.

Почистване на жилища в София от стари мебели и непотребни вещи е услуга представяна от фирма, при която всичко се извозва до сметище.

По правило не всеки гражданин има право свободно да изнася и изхвърля на крайградското сметище, каквото му попадне. Това може да стане само при условие, че е подготвен цял куп документация и са заплатени всички такси.

Какво може да бъде изхвърлено на сметището след почистване на жилища в София от стари мебели и непотребни вещи.

В цялата дейност се включва изнасяне на шкафове, секции, чекмеджета, стъклени и огледални части, подвижни, счупени или увредени части на мебели, както и габаритни такива.

Премахването на нощни шкафчета и легла също е част от процеса, наред с отстраняването на легла се извършва и сваляне и изхвърляне на матраци, покривала, рамки и дъски, които също се отстраняват.

Поръчайте отстраняването на старо обзавеждане и излишни вещи с почистване на жилища в София. Тази форма е лесна и удобна и ще спести време, в което ще се отървете от непотребната стара мебел!