Няколко идеи за продукти в банята, с които да създадете луксозна будоарна баня

Вашият дом е много повече от просто жилищно пространство. Подходящата баня може да има решаващо значение за създаването на привлекателно пространство за гостите и убежище за вас. За да създадете елегантен будоар, се нуждаете от също толкова елегантна будоарна баня.

 

Добавяне на луксозен душ и бар за кърпи

Будоарните душове за баня са изключително специални, така че защо да не ги направите изключително луксозни? Можете да направите това, като добавите луксозно, едноцветно покритие на стените във вашата будоарна баня. Това покритие може да се постигне, като се използва само един цвят за стените. Когато избирате цвят на стените, уверете се, че той е достатъчно фин, за да не се сблъсква с другите елементи от декорацията, но и достатъчно смел,  за да бъде забележим. За луксозен завършек можете да изберете цвят като телесно, бежово или сиво. Друг важен елемент, който можете да добавите към будоарната си баня, е луксозна закачалка за кърпи. Изберете дизайн на поставка за кърпи, който да допълва темата на будоара ви. Например, ако темата на вашия будоар е флорална, тогава вграден дизайн с цветя ще допълни темата. Можете също така да разгледате закачалки за баня с осветление, което ще ви улесни да намирате кърпите си в тъмното.

Декорирайте с меки, нежни цветове

За да създадете привлекателна атмосфера в будоара, трябва да използвате меки, женствени цветове в декора. Тези цветове могат да ви помогнат да се успокоите и да се почувствате релаксиращо. За да постигнете това, ще трябва да изберете цветна палитра, която не е толкова наситена и смела, колкото обичайната цветова палитра на всекидневната ви, например. При избора на цветова палитра за будоар трябва да имате предвид, че стените в будоара ви вероятно ще бъдат много по-тъмни от другите стаи в дома ви. Когато декорирате с меки цветове, можете да започнете, като боядисате стените си в неутрален цвят. Можете да използвате тези пастелни цветове, за да създадете релаксираща атмосфера.

Добавете уникален аромат, който да ви помогне да се отпуснете

За да си помогнете да създадете привлекателна, релаксираща атмосфера в будоара, можете да добавите уникален аромат. Уникален аромат е този, който не само е приятен за сетивата, но и такъв, който не се среща в други части на дома ви. Можете да използвате дифузер със силно ароматно масло, който да ви помогне да създадете този аромат.