Компютърна мишка на добра цена

Днешните безжични мишки са много по-добри от тези които имаше в миналото и по тази причина все повече хора минават на такива. За лаптоп това е голямо предимство. В нашия онлайн магазин може да закупите T'nB безжична мишка на страхотна цена.

Сервиз на стари компютри

Екипът на нашата фирма е съставен от висококвалифицирани служители които може да поправят проблеми по всякакви модели лаптопи, таблети, смартфони и други. Не се колебайте да се свържете с нас ако изпитвате проблеми при работа с вашето устройство.

Register to read more...

Ремонт на мобилни телефони

В модерния свят, който доминира от бързо развиващите се технологични решения, да притежаваш мобилен телефон или смартфон никак не изглежда трудно.

Register to read more...

При ремонт на домашен климатик

Ако изпитвате трудност в намирането на определена част за вашия климатик и хладилник - предлагаме ви да погледнете и в нашия онлайн магазин. Смеем да твърдим, че той е един от най-добре заредените в България.

Register to read more...

Части за ремонт на телефони

Представяме ви един български онлайн магазин който се е специализирал в предлагането на резервни части за телфони. Тук също така ще намерите батерии за смартфони - това са едни от най-търсените продукти не само в нашия магазин, а и във всеки един друг магаин предлагащ подобни стоки.

Таблет подходящ за работа

Разнообразието от лаптопи на българския пазар е доволно голямо. Всеки може да си избере според своя вкус. Техническите параметри варират в големи граници – тъй като един лаптоп може да се използва за най-елементарни неща като поща, четене на новини, гледане на филми – до по-тежък софтуер като работни програми или игри.

Заради тези причини, вие трябва да си отговорите на един много важен въпрос за да успеете да направите добър избор на лаптоп. А въпросът е – за какво ще го ползвате? В зависимост от отговора, ще бъдете насочени към лаптопи с определени технически параметри. За да изиграете последните версии на игрите, ще ви трябва и по-мощен лаптоп. Цените са доста различни, но може да се каже, че един добър геймърски лаптоп е около 1500 лв. и нагоре.

Register to read more...

Протектор за камерата на смартфоните на Apple

Малко хора знаят, че камерата на смартфоните или по0специално на тези с марка Iphone имат собствен протектор. Понякога се налага той да бъде сменен. Това става най-лесно като занесем устройството в доверен сервиз или поръчаме Протектор камера за iPhone 7 в случай, че имаме възможност да го сменим сами.

Как да подобрите работата на своя климатик

Почистете дома в няколко стъпка при запазване на чистия въздух в дома си, е добре да обърнете внимание на всеки детайл.

Register to read more...

Смяна на батерията на смартфона

Blackberry все още са популярна марка телефони и дори наскоро анонсираха своя нов модел смартфон. В случай, че вие сте един от феновете на тази марка, имате телефон който се нуждае от нова батерия - посетете някой от българските интернет магазини в които се предлагат.

Няколко чести случая на аварии при климатици

Съществуват множество технически неща, които трябва да бъдат съобразени при правилната експлоатация на климатиците. С редовната поддръжка, почистване и профилактики може да се постигне и оптималния срок на годност, за които е предвидено едно климатично тяло.

Register to read more...

Смяна на батерията на смартфона

Blackberry все още са популярна марка телефони и дори наскоро анонсираха своя нов модел смартфон. В случай, че вие сте един от феновете на тази марка, имате телефон който се нуждае от нова батерия - посетете някой от българските интернет магазини в които се предлагат.

Register to read more...

Телефон с много възможности

Когато дойде време да си купувате телефон от новите модели, неминуемо се запитвате с каква операционна система да бъде. Новите телефони нямат нищо общо със старите чиято главна функция беше да се провеждат разговори! При телефоните от последно поколение, възможността да провеждате разговори е само една от функцията им. Дори може да се каже, че те са телефони htc с вграден компютър. Със сигурност ще бъдете изумени колко напреднала е техниката, особено ако досега сте ползвали обикновен и по-стар телефон.

Когато тръгнете да разглеждате телефони, трябва да знаете, че ще попаднете главно на такива с две операционни системи – уиндоус и андроид. Има още няколко, но те са по-малко разпространени. Андроид е много известна мобилна операционна система и възможностите на телефони с инсталирана такава са много големи. Сигурно ще ви е интересно, че тази операционна система е собственост на интернет гиганта Гугъл.

Register to read more...

Опънат таван за всякакъв интериор

Трябва да знаете, че сте взели много правилно решение ако сте решили да поставите опънат таван у дома. Опънатите тавани успешно могат да бъдат вписани в интериора на вашия дом независимо какъв е той. Причината е проста - опънатия таван бива най-различни видове.

Изработка на сайт и последваща реклама

Google adwords е една от най-големите рекламни платформи в целия свят. Най-голямото предимство на рекламирането чрез тази платформа е, че може да позиционирате вашата реклама в резултатите на търсачката. Така получавате все таргетиран трафик и ефективността на рекламната кампания е на много високо ниво.

Парите които ще похарчите за реклама в google чрез google adwords са добре изразходвани ако бъдат управлявани от специалисти. Именно такива работят в нашата фирма които са се специализирали в управлението на реклама чрез платформата на Гугъл. В случай, че продавате нещо или извършвате определена услуга – рекламата в Гугъл е все по-предпочитан метод за реклама.

Изработката на онлайн магазин е отговорна задача защото трябва да се предвидят доста неща. Съществуват множество решения за изграждане на онлайн магазин, но ако нямате опит – най-добре би било да се доверите на специалистите работещи в нашата фирма. Хубава новина е това, че все повече офлайн магазини разбират необходимостта от онлайн присъствие. В такъв случай те се свързват с нас и ние им предлагаме най-добрия вариант за изработка на онлайн магазин. Банерите са онези изображения които срещаме по рекламните позиции на сайтовете.

Register to read more...

Онлайн магазин за калъфи

Представяме ви онлайн магазин който е специализиран в предлагането на калъфи и протектори за всички широко разпространени марки смартфони. В случай, че търсите Калъфи и протектори за Samsung Galaxy A3 2017, то трябва да знаете, че при нас ще ги откриете без проблем. Бързата доставка е още един плюс за всички потребители.

На какво залага мобилността днес

Ние всички сме роби на Google, дали искаме това да се случи или не е друга тема, но в свят на високи технологии заобикалящата ни среда налага да сме в крак с модните единции по отношение мобилността ни.

Register to read more...