Съхранение в апартамента и актуализация

В редица апартаменти оформлението предвижда отделно складово помещение - голямо и просторно или малко, с размер на компактен шкаф. Във всеки случай килерът, дори и малък е просто необходим като скрита система за съхранение.

 

В някои стандартни апартаменти не се предвиждат килери, но често част от коридора е построена по такъв начин, заема мястото на гардеробна. Така складово помещение в размерите си и стандартните шкафове на отделението може да се ползва прецизно.

Когато дори тези помещения от дома ви за затрупани, помислете за почистване на апартамента.

Обикновено тази част от апартамент или къща, за оборудване и ремонт, чиито разходи са сведени до минимум. Всъщност няма смисъл да харчат значителни средства в помещенията, в които ще съхраняват старите неща. И все пак винаги е хубаво да имате чисто и спретнато място, където рафтовете не са изработени от шперплат, а имат гладки опори.

Преди започване на довършителните работи, помещението се обработва най-добре с грунд за импрегниране с антибактериален ефект, за да се предотврати образуването и развитието на мухъл. В случай, че всяка комуникация преминава в помещенията, като водопроводи или газопроводи, е целесъобразно да се гарантира, че при липса на ръжда и течове. Износените тръби трябва да се подменят.

Ако стените и тавана не са прекалено изкосени или до бетонна плоча, лесно може да преминете директно към боядисване на основата. След като тя изсъхне (обикновено става до няколко дни), може да преминете към нанасяне на вещите в килера.